Helsinki (alk.9€), Tallinna (alk.7€), Tukholma (alk.14€), Lontoo (alk.10€), New York (alk.25€), Barcelona (alk.7€) Pariisi (alk.7€) Tokio (alk.20€) Praha (alk.6€) Dubai (alk.18€) Berliini (alk.6€) Bangkok (alk.6€) New York (alk.20€) Amsterdam (alk.7€) Kööpenhamina (alk.10€) Buenos Aires (alk.8€) Rio de Janeiro (alk.9€) Dublin (alk.8€)

>>> Testaa itsesi!
>>> Hulvattoman hauskat säätiedot!

Tulevaisuudessa

Vladimir Putin ja Barack Obama halusivat eräänä päivänä tietää, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, niinpä he lainasivat nimeltämainitsemattomalta proffalta tulevaisuuslaitetta, joka vei heidät 50 vuoden päähän tulevaisuuteen.

Vladimir ja Barack hetken käveltyään tulevaisuudessa tulivat lehtikioskin eteen ja siinä samassa Putin alkoi nauraa, kuin hullu. Obama kysyi: -“Mikäs sinulle nyt tuli?”

Putin: -“Etkös muka näe?”, sanoi Putin ja osoitti erään päivälehden otsikkoa: -“USA:n viimeinenkin osavaltio on todettu asutuskelvottomaksi!”

Obama otti lehden ja hieman pidempään lehteä katsottuaan hän alkoi myös nauraa, mutta vielä Putiniakin kovemmin. Putin kysyi: -“No mikä sinulle tuli?”
Obama sanoi: -“Eihän tässä muu kuin toinen otsikko: Suomella rajakiistoja Kiinan kanssa.”