Helsinki (alk.9€), Tallinna (alk.7€), Tukholma (alk.14€), Lontoo (alk.10€), New York (alk.25€), Barcelona (alk.7€) Pariisi (alk.7€) Tokio (alk.20€) Praha (alk.6€) Dubai (alk.18€) Berliini (alk.6€) Bangkok (alk.6€) New York (alk.20€) Amsterdam (alk.7€) Kööpenhamina (alk.10€) Buenos Aires (alk.8€) Rio de Janeiro (alk.9€) Dublin (alk.8€)

>>> Testaa itsesi!
>>> Hulvattoman hauskat säätiedot!

Niksi-Pirkan parhaat

1. Uimahallissa käyminen maksaa. Sen sijaan voit matkia uimahallissa käyntiä täyttämällä kylpyammeesi kylmällä vedellä, kaatamalla siihen klooria ja virtsaamalla siihen ennen kuin menet veteen.

2. Poraa reikä jääkaappisi oveen. Näin voit aina varmistua siitä, että valo sammuu sulkiessasi oven.

3. Älä heitä päättyvän vuoden kalenteria roskiin vaan säästä se. Sen päivät osuvat täsmälleen kohdalleen taas vuonna 2014. Ensi vuonna voit käyttää uudestaan vuoden 1997 kalenteria.

4. Autossa on matkustajan paikalla vaikea nukkua, koska ajon aikana pää heilahtelee ja silloin ihminen herää. Ennen matkaan lähtöä sido pääsi sukkahousuilla kiinni niskatukeen. Silloin pää pysyy paikallaan ja voit nukkua koko matkan.

5. Jos vieraat tuntuvat tylsiltä ja tunnelma vaivaantuneelta, lirauta kahvin sekaan hieman kossua, niin johan juttu luistaa.

6. Vanhoista puhelinluetteloista saat kätevästi osoitekirjoja. Viivaa vain yli kaikkien tuntemattomien nimet.

7. Kun luet kirjaa, revi lukemasi sivut irti. Näin säästät, koska sinun ei tarvitse ostaa kirjanmerkkiä. Irtonaisia sivuja voit käyttää ostoslistoina.

8. Ei kannata ostaa kännykkää vain siksi, että muillakin on. Voit hämätä toisia luulemaan, että sinulla on kännykkä pitämällä autoa ajaessasi kädessäsi vanhaa TV:n kaukosäädintä, ja ajelemalla välillä holtittomasti kaistalta toiselle.

9. Vältä pysäköintisakkoja ruuvaamalla autosi rekisterikilvet irti ja ottamalla ne mukaasi aina kun pysäköit autosi.

10. Lisää mattojesi käyttöikää rullaamalla ne ja säilyttämällä niitä autotallissa.

11. Pysäköintisakkoja voit vältellä myös irrottamalla tuulilasinpyyhkimet varsineen kun pysäköit autosi.

12. Ota roskiksesi mukaan supermarkettiin, niin voit roskista päätellä, mitkä asiat sinulta ovat lopussa.

13. Säästät vesikuluissa välttämällä peseytymistä vedessä. Kääri sen sijaan itsesi ilmastointiteippiin. Lika lähtee irti irrottaessasi teippiä.

14. Hiusgeeli on kallista. Käytä sen sijaan marmeladia Kesällä kannattaa varoa mehiläisiä.

15. Säästä laastariasi. Sen sijaan, että vahingossa viiltäisit sormeesi ruokaa laittaessasi, pyydä jotakuta toista pitämään vihanneksista kiinni kun sinä leikkaat.

16. Jos kahvin suodatinpaperit loppuu, ota apuun sukkahousut! Sekoita kupissa kuuma vesi ja porot, vedä sukkahousut päähän ja juo.