Helsinki (alk.9€), Tallinna (alk.7€), Tukholma (alk.14€), Lontoo (alk.10€), New York (alk.25€), Barcelona (alk.7€) Pariisi (alk.7€) Tokio (alk.20€) Praha (alk.6€) Dubai (alk.18€) Berliini (alk.6€) Bangkok (alk.6€) New York (alk.20€) Amsterdam (alk.7€) Kööpenhamina (alk.10€) Buenos Aires (alk.8€) Rio de Janeiro (alk.9€) Dublin (alk.8€)

>>> Testaa itsesi!
>>> Hulvattoman hauskat säätiedot!

Maailmanloppu

Jumala oli kyllästynyt maapallon menoon ja päätti räjäyttää maapallon palasiksi viikon kuluttua. Sitä ennen hän kuitenkin päätti kutsua maasta 3 tärkeää ihmistä kuulemaan asiasta salaman iskun avulla. Salama iski ja Jumalan puhuttelussa taivaissa olivat Amerikan presidentti Barack Obama, Venäjän presidentti Dmitri Medvedev ja Microsoftin pääjohtaja Bill Gates. Jumala ilmoitti heille maapallon tuhoamisesta ja palautti salaman iskulla maan asukit takaisin maan pinnalle.

Barack Obama kutsui hallituksen heti kokoon ja ilmoitti: -Minulla on teille sekä hyviä, että huonoja uutisia. Hyvä uutinen on se , että Jumala on sittenkin olemassa, ja huono on se, että maailmanloppu tulee viikon kuluttua.

Dmitri Medvedev kutsui myös hallituksensa koolle ja ilmoitti, että hänellä on huonoja ja vielä huonompia uutisia: -Huono uutinen on se, että me olimme väärässä, Jumala on sittenkin olemassa. Vielä huonompi uutinen on se, että maailmanloppu tulee viikon päästä.

Bill Gates kutsui johtoryhmänsä koolle ja sanoi, että hänellä on sekä hyviä että oikein hyviä uutisia: -Hyvä uutinen on se, että minä kuulun Jumalan mielestä maailman kolmen tärkeimmän ihmisen joukkoon. Mutta vielä parempi uutinen on se, että teidän ei tarvitse enää tästä päivästä lähtien välittää Windows Vistan ohjelmointivirheistä.