Helsinki (alk.9€), Tallinna (alk.7€), Tukholma (alk.14€), Lontoo (alk.10€), New York (alk.25€), Barcelona (alk.7€) Pariisi (alk.7€) Tokio (alk.20€) Praha (alk.6€) Dubai (alk.18€) Berliini (alk.6€) Bangkok (alk.6€) New York (alk.20€) Amsterdam (alk.7€) Kööpenhamina (alk.10€) Buenos Aires (alk.8€) Rio de Janeiro (alk.9€) Dublin (alk.8€)

>>> Testaa itsesi!
>>> Hulvattoman hauskat säätiedot!

Kakkahoroskooppi

Oinas
Suhtautuu kakkaan luontevasti ja on hyvin kiinnostunut siitä, mistä se tulee. Pitää siitä, jos kakka on kivikovaa, koska silloin se on aidointa häntä.

Härkä
Maistaa sitä lapsena ja pitää loppuun asti sitä elämänsä kovimpana juttuna. Käyttää usein sanontaa: “Älä syötä mulle tota paskaa!”

Kaksoset
Lapsena vaihtaa kikkareita kavereiden kanssa ja jos onnistuu myymään omaa kakkaansa tyhmemmälle toverilleen, tulee aina menestymään bisneksessä.

Krapu
Ei aina kestä eroa kakasta. Muistelee nostalgisesti kesäöiden ulkohuussireissuja, niitä, joiden piereskelyäänet peittävät kuikan metelin.

Leijona
Haaveilee kultaisesta pytystä, mutta ei periaatteessa pidä kakkaamisesta, koska sen aikana ei voi harrastaa kunnon seksiä.

Neitsyt
Tekee koko elämänsä ajan tieteellisiä tutkimuksia ulostamisesta ja aikoo hankkia japanilaisen älypytyn, joka analysoi kakan ja antaa printtinä elämäntapasuosituksia. Tällainen pytty on oikeasti olemassa.

Vaaka
Hoitaa kakkaamisen tyylillä. Kuolisi häpeään, jos sammuisi pytylle.

Skorpioni
Pyllyseksin ystävänä pitää itseään tosi kovana jätkänä, jos vetää toistaa peppuun, vaikka tämä ripuloi. Onhan suihku ja saippua keksitty — ellei tämä ruikkupeppu sitten suostuisi nuolemaan skorpparin munia puhtaaksi.

Jousimies
Tutkii eri kulttuurien ja uskontojen ulostussääntöjä ja omaksuu niitä mielensä mukaan. Hänestä on hienoa, jos hän tietää käyttävänsä samaa pyllynpyyhkimismetodia kuin farao Seti II.

Kauris
Talousihmisenä miettii jo pienenä sitä, miten kakkaa voi käyttää hyväksi. Kehittää talousteorioita käyttäen pohjana ruoansulatus-ulostamis-mallia. Suhtautuu kakkaan vakavasti, kuten miljonääri Howard Hughes, joka pullotti omaansa.

Vesimies
Kosmisena älypäänä pitää kakkaa ja kakkaamista käsittämättömän ihmeellisenä ja usein hauskana asiana, josta voi aivan hyvin puhua vaikka Linnan juhlilla. Ei koskaan kyllästy kakka- ja pieruhuumoriin.

Kalat
Miettii ihmisenä olemista niin, että syöminen on syntymistä, ruoan sulatus aikuisuutta ja kakkaaminen kuolemista. Koska syöminen, ruoansulatus ja kakkaaminen toistuvat, alkaa helposti uskoa jälleensyntymiseen.