Helsinki (alk.9€), Tallinna (alk.7€), Tukholma (alk.14€), Lontoo (alk.10€), New York (alk.25€), Barcelona (alk.7€) Pariisi (alk.7€) Tokio (alk.20€) Praha (alk.6€) Dubai (alk.18€) Berliini (alk.6€) Bangkok (alk.6€) New York (alk.20€) Amsterdam (alk.7€) Kööpenhamina (alk.10€) Buenos Aires (alk.8€) Rio de Janeiro (alk.9€) Dublin (alk.8€)

>>> Testaa itsesi!
>>> Hulvattoman hauskat säätiedot!

Hiihtokilpailussa

Iltamyöhäisellä kolme kaupparatsua tuli majataloon yösijan toivossa. Isäntä sanoi, että valitettavasti vain yksi huone on vapaana. Aikansa tuumittuaan kaupparatsut päättivät ottaa huoneen, vaikka olisihan se vähän kummallista noin niinkuin miesten kesken, kun oli vain yksi vuode ja niinpoispäin. Mutta mikäs auttoi kun ilta oli ja väsytti, niin kävivät kaupparatsut vierekkäin yöpuulle. Aamulla vasemmalla laidalla nukkunut
kauppamies kertoi tovereilleen miellyttävästä unestaan:

-Oli muuten pojaat kiihkeä punapää mulla unissani petikaverina viime yönä, että tuli vaimoa petettyä sitten niin raskaimman jälkeen.

Sängyn oikealla laidalla yönsä viettänyt kertoi nähneensä lähes vastaavan unen, jossa oli punapään virkaa oli hoitanut uhkea blondi. Keskimmäinen kaveri kuunteli tovereidensa kertomuksia kateellisen näköisenä ja sanoi:

-No ei käy tasan onnen lahjat, mina olin unissani hiihtokilpailuissa, olin juuri lykkimässä tasatahtia voittajana maaliin kun yhtäkkiä sauvat sulivat käsiin.