Helsinki (alk.9€), Tallinna (alk.7€), Tukholma (alk.14€), Lontoo (alk.10€), New York (alk.25€), Barcelona (alk.7€) Pariisi (alk.7€) Tokio (alk.20€) Praha (alk.6€) Dubai (alk.18€) Berliini (alk.6€) Bangkok (alk.6€) New York (alk.20€) Amsterdam (alk.7€) Kööpenhamina (alk.10€) Buenos Aires (alk.8€) Rio de Janeiro (alk.9€) Dublin (alk.8€)

>>> Testaa itsesi!
>>> Hulvattoman hauskat säätiedot!

Hierojalla

Mies oli pitkään kärsinyt selkäkivuista ja varasi itselleen ajan hierojalle. Paikanpäälle päästyään siellä hieroja jo levitteli hierontaöljyä käsiinsä. -”Sitten vain paitaa pois ja makuulle hierontapöydälle.”

Mies teki kuten käskettiin ja asettui makaamaan vatsalleen hierontapöydälle. Hieroja aloitti hommansa.
Mies nautti. Kylläpä tuntuu hyvälle. Hän sulki silmänsä ja nautti täysin siemauksin hierojan työskentelystä. Tovin kulutta kuului hirveä pierun törähdys ja paikan täytti silmiä kirvelevä p*skan haju.

-”Ei tässä ole mitään hävettävää, normaalia kehon toimintaa.” sanoi hieroja ja jatkoi hierontaa. Mies sulki silmänsä ja antoi hieronnan antavan mielihyvän täyttää mielensä.

Hetken päästä kuului taas pierun törähdys, tällä kertaa vähän märempänä ja entistäkin pahemman hajuisena. Hierottavalle miehelle tuli todella vaivaantunut olo.

-”Noo noo. Tämä on täysin normaalia kehon toimintaa. Ei tässä ole mitään hävettävää.” Virkkoi hieroja. Tässä kohtaa hierottava ponkaisi pystyyn hierontapöydältä huudahtaen:

-”Mutta kun se olet sinä!”