Helsinki (alk.9€), Tallinna (alk.7€), Tukholma (alk.14€), Lontoo (alk.10€), New York (alk.25€), Barcelona (alk.7€) Pariisi (alk.7€) Tokio (alk.20€) Praha (alk.6€) Dubai (alk.18€) Berliini (alk.6€) Bangkok (alk.6€) New York (alk.20€) Amsterdam (alk.7€) Kööpenhamina (alk.10€) Buenos Aires (alk.8€) Rio de Janeiro (alk.9€) Dublin (alk.8€)

>>> Testaa itsesi!
>>> Hulvattoman hauskat säätiedot!

Eläinlääkärissä

Kolme labradorinnoutajaa on eläinlääkärillä, valkoinen, musta ja kultainen. Valkoinen kysyy mustalta: “Miksi olet täällä?” Johon musta vastaa: “Tulin tänne lopetettavaksi. Kuseskelen kaikki paikat aivan märiksi. Kusin olohuoneeseen, keittiöön, autoon. Mutta viimeinen pisara oli se, että kusin heidän sänkyynsä. Sitten he toivat minut tänne.” Musta kysyy valkoiselta: “No miksi sinä sitten olet täällä?” Valkoinen vastaa: “Lopetettavana minäkin. Minä puren kaikkea.Purin mattoja, purin lehtiä, purin huonekaluja, mutta minut he päättivät tuoda tänne vasta kun purin isäntäni anoppia.” Valkoinen ja musta kysyvät kultaiselta: “No miksi sinä olet täällä?”
Kultainen vastaa: “Emäntäni oli suihkussa eräänä iltana ja hän tiputti korvarenkaansa juuri kuin oli kuivaamassa jalkojaan. Hän kyyristyi ja en voinut vastustaa kiusausta…” Valkoinen: “Jaa siksi olet lopetettavana…”johon kultainen:” En! Minulta vaan leikataan kynnet!”